Alp Tuz | Salça Tuzu


ÜRÜNLERİMİZ

Salça Tuzu

Salça yapmanın püf noktaları


Salça koyduğunuz kavanozların içerisine muhakkak zeytinyağı ekleyin. Eklediğiniz zeytinyağı salçanızın küflenmesini önleyecektir.


Salçayı ateş üzerinde kurutmak istiyorsanız muhakkak başında beklemelisiniz ve bu işlemi kısık ateşte gerçekleştirmelisiniz.


Salçayı tencere içerisinde kavurma işlemi gerçekleştirirken muhakkak tahta kaşık kullanmalısınız. .


Aynı zamanda salçanın bozulmaması için içerisine az bir miktarda kekik ilave edebilirsiniz.


Katkı maddesi kullanmadan ve yazın mevsiminde yetişmiş olan domateslerle salça yapabilirsiniz. Konserve salçalar kullanmak yerine ev yapımı salçaları tercih etmenizde fayda var. Mis gibi tazecik pişen ekmeğinizin üzerine ev yapımı mis gibi organik salçanızdan sürmek istemez misiniz? Kim istemez ki! Hem organik olması açısından hem de hangi koşullarda yapıldığını bilerek bilinçli bir şekilde salça tüketmek sağlığınız açısından oldukça faydalı olacaktır.


Ambalaj : 3 kg naylon torba - 25 kg - 50 kg’lık sentetik çuval şeklindedir.